Home / Tag Archives: огромен

Tag Archives: огромен

Редици за зачленување во СДСМ

По победата на парламентарните избори и составувањето на Новата влада интересот за зачленување во СДСМ Битола, според информации на порталот на Битолски весник бил огромен. Иако засега нема официјална потврда за тоа сепак според наши извори над 4.000 битолчани покажале ...

Read More »

Огромен интерес кај битолчани на Саемот за вработување

Повеќе од 60 компании се претставија на денешниот  Саем за вработување, кој се оддржа во  Битола. Фоајето на Народниот театар во Битола беше претесно да ги прими граѓаните кои бараат пристојна работа. Имаше заинтересирани од сите возрасти, и подеднакво и ...

Read More »