Home / Tag Archives: околни

Tag Archives: околни

Голема донација за средношколскиот дом “ Мирка Гинова”

                  Деновиве средношколскиот дом “ Мирка Гинова “ во Битола, во кој се сместени околу 300 средношколци од околните градови:Прилеп, Кавадарци,Гевгелија, Росоман, Ресен, Кичево, Охрид, диби донација од Министерството за образование и наука во вредност од над 110.000 евра.           ...

Read More »