Don't Miss
Home / Tag Archives: он. лајн.човек

Tag Archives: он. лајн.човек

Психолошките последици од он-лајн наставата

Пишува: м-р Марија Младеновска Димитровска, психолог Kако психолог, но и како професор и родител, чувствувам пред се професионална, но и морална обврска, најдобронамерно да укажам на некои работи и да упатам апел, во врска со самата организација и реализација на ...

Read More »