Home / Tag Archives: он лајн

Tag Archives: он лајн

Битолски мк членка на Регистерот на он лајн медиумите

Вкупно 67 членки има регистарот на професионални онлајн медиуми, кој денеска на прес-конференција го презентираа Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ). Кон процесот на креирање на регистарот се приклулчи и Стопанската ...

Read More »