Don't Miss
Home / Tag Archives: ОН

Tag Archives: ОН

Студентите ќе следат он лајн настава

Битолскиот универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола предавањата за студентите ќе ги организира онлајн со цел да се заштити здравјето на студентите и вработените. Од УКЛО-Битола информираат дека ректорскиот колегиум одлучи да продолжат сите активности поврзани со наставата по електронски ...

Read More »

Груевски и Заев ја поставија сцената за промена на името

Пишува: Јанко Бачев Универзитетски професор   Своето име Македонија го носи непрекинато како единствена земја на Балканот, од околу IX век пр. н. е. па до денеска, речиси три милениуми. Во еден долг и континуиран историски процес, кој трае со ...

Read More »