Home / Tag Archives: опожарување

Tag Archives: опожарување

Кирацовски: Полицијата час поскоро да го расчисти случајот со палењето на автомобилот

Палењето на автомобилот на членот на СДСМ и активист на оваа партија, Маријан Јовановски, инаку, во последно време “активен” критичар на власта на социјалните мрежи, беше повод денеска за меѓусебна политичка пресметка, на двете најголеми политички партии во Битола. На ...

Read More »