Home / Tag Archives: опозицијата

Tag Archives: опозицијата

Опозицијата во Битола бара итна седница на Советот за загадувањето

           Битола ги живее деновите на најголемо аерозагадување. Поради тоа советничката на ВМРО ДПМНЕ, д-р Олга Лозановска денеска побара свикување на итна седница на Советот,  која ќе биде посветена на загадувањето на воздухот. -И покрај алармантната состојба со воздухот градоначалничката ...

Read More »