Home / Tag Archives: општествена

Tag Archives: општествена

Реновирана спортската сала во ОУ “Св. Климент Охридски”

Водени од девизата дека општествената одговорност е инвестиција, а не трошок, РЕК “Битола”  и Општината Битола финансиски помогнаа  повеќе зафати што ја подобрија наставата по физичко,  во ОУ “Св. Климент Охридски” во Битола, на задоволство  на учениците. Реконструктивни зафати беа ...

Read More »

Донација на Стопанска банка а.д. Битола за поплавените региони

По  силното невреме кое на почетокот на месецот  го зафати Скопје, и предизвика поплави и големи штети на населените региони околу Скопје, Стопанска банка а.д. Битола организираше акција за помош на настраданите. Во консултација со лица од општина Гази Баба, ...

Read More »