Home / Tag Archives: организатор

Tag Archives: организатор

Дебата за невработеноста кај младите

Тркалезна маса на тема „Невработеноста кај младите во Република Македонија – Социјална инклузија на ранливи групи на млади“  се одржa денеска во Битола во организација на локалниот Младински културен центар. Активноста е во рамки на регионалниот проект поддржан од Европската ...

Read More »