Don't Miss
Home / Tag Archives: организации

Tag Archives: организации

Проект на МКЦ „Обединети младински работници”

Во  Битола  се одржа првиот промотивен настан за проектот „Обединети младински работници”. Проектот е поддржан од Европската Унија во рамки на програмата ИПА ТАИБ 2011 „Понатамошно јакнење и финансиска одржливост на граѓанскот општество”, а е имплементиран од Младинскиот културен центар ...

Read More »

Невладините организации и надлежните дискутираа за подобрување на животната средина

Државниот секретар на Министерството за животна средина и просторно планирање  Соња Липиткова заедно со градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески, денеска, во општинската зграда  остварија средба со граѓански и невладини организации од пелагонискиот регион. -Од оваа година, концептот на ...

Read More »