Home / Tag Archives: Оризар

Tag Archives: Оризар

Ќе се прават две улици во Долно Оризари

Нови две улици (9-та и 17-та) во Долно Оризари во должина 335 метра добиваат асфалт, во вредност од 1.860.000 денари. Заедно со претходните 5 улици, ЈКП „Водовод“ менуваше водоводни приклучоци во вредност од 324.000 денари, а КЈП „Нискоградба“ работеше на ...

Read More »