Home / Tag Archives: Оризари

Tag Archives: Оризари

Конечно асфалт во Долно Оризари

Пет улици во населеното место Долно Оризари, за прв пат добија  асфалт, со што калливите улици, стануваат минато за жителите на оваа населба. Со средства од Општина Битола, најпрво беа променети водоводните приклучоци кон градската водоводна мрежа, по што следуваше ...

Read More »