Home / Tag Archives: осигурување

Tag Archives: осигурување

Во месецот на жената ГРАТИС патничко осигурување и 20% ПОПУСТ на домаќинско и приватно здравствено осигурување

СН Осигурителен Брокер во рамките на промотивната кампања по повод месецот на жената овозможува гратис патничко осигурување и по 20 отсто попуст за домаќинско и за доброволно приватно здравствено осигурување. „Жената е стожерот на семејството и домот и затоа преку ...

Read More »

Директорите на ФЗОМ ја посетија подрачната служба во Битола

Директорите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија (ФЗОМ) Сашо Стефаноски и Орхан Рамадани денеска остварија посета на подрачната служба на Фондот во Битола, и новоотворената аптекарска станица во село Могила. Посетата е во рамките на новиот проект „Директорите на ...

Read More »