Home / Tag Archives: Осми март

Tag Archives: Осми март

Честит 8 Март, биди горда што возиш безбедно!

Жените се рамноправни учесници во сообраќајот на патиштата, и како пешаци и како возачи. Повеќе истражувања укажуваат дека тие имаат одлични компетенции за управување со моторно возило, дека возат внимателно, паркираат совесно и ги почитуваат сообраќајните правила и прописи, а ...

Read More »