Home / Tag Archives: овации

Tag Archives: овации

Многу Љубов и овации на концертот на маестралниот Дуке Бојаџиев

Големата сала на битолскиот  Центар за култура  како да стана место каде се загарантирани фасцинантните  концерти на големите музички ѕвезди. Со овации, возбуда кај публиката започна концертот во Битола на маестралниот Дуке Бојаџиев. Овој најнов проект на Бојаџиев, уметникот кој ...

Read More »