Don't Miss
Home / Tag Archives: пакети

Tag Archives: пакети

Новогодишна приредба во Центарот за ран детски развој “БАМБИ “-Новаци

Со новогодишна приредба организирана од Центарот за ран детски развој Бамби од Новаци се означи стартот на Новогодишните и Божиќните празнувања.На претставата присуствуваше градоначалникот Кузманоски кој заедно со Дедо Мраз ги израдуваа најмладите од општината подарувајќи им пригодни новогодишни поклончиња ...

Read More »