Don't Miss
Home / Tag Archives: Панчевски

Tag Archives: Панчевски

Панчевски местел предмети и издавал службени тајни

По денешниот четиричасовен претрес на канцеларијата на судијата Владимир Панчевски, неговиот дом, како и домови на уште двајца вработени во судот, специјалната јавна обвинителка Катица Јанева истакна дека прибирале докази поради отворена предистражна постапка за оддавање на службена тајна и ...

Read More »

Упад на СЈО во Кабинетот на судијата Панчевски

По петчасовниот претрес во кабинетот на судијата Владимир Панчевски, специјалната обвинителка и нејзиниот тим го напуштија Кривичниот суд со запленети податоци од компјутерскиот систем и персоналниот компјутери. Катица Јанева се сомнева дека Панчевски како претседател на Кривичен суд местел предмети ...

Read More »