Home / Tag Archives: паре

Tag Archives: паре

На советничката Габриела Илиевска и падна парето

Советниците од Советот на Општина Битола денеска вртеа мазник со паричка по повод Василица. Годинава парето и се падна на советничката од ВМРО Народна, која во Советот е во коалиција со опозициската СДСМ,  Габриела Илиевска. Многумина  таквата среќа ја прокоментираа ...

Read More »