Home / Tag Archives: паркови

Tag Archives: паркови

Зоран Илиоски: Битола во иднина ќе добие многу зеленило и паркови

Битола се гради и развива, напредокот значи повеќе урбани блокови и зголемен животен стандард и повеќе возила, затоа сите заедно мора да планираме и да направиме повеќе зелени паркови, ова на прес-конференција денеска го истакна кандидатот за градоначалник на Битола ...

Read More »