Don't Miss
Home / Tag Archives: пасоши.предлог. одземање

Tag Archives: пасоши.предлог. одземање

Латас и Ивона без пасоши

Кривичниот совет вечерва објави дека се донесени одлуки за дел од барањата за притвор и мерки за претпазливост од СЈО. На Ивона Талевска и е одземен пасошот и треба да се јавува во судот секој понеделник, а иста мерка е ...

Read More »