Don't Miss
Home / Tag Archives: Печале

Tag Archives: Печале

Нови мандати за обвинетите директори на училишта

И покрај тоа што се товарат за тешки кривични дела, во кои се обвинети за милионски злоупотреби градоначалникот на Битола, Владимир Талески, кој исто така е првообвинет во случајот “Транспортер’ им го продолжи мандатот на  неколку директори во битолското образование. ...

Read More »