Home / Tag Archives: печат

Tag Archives: печат

Акцијата “ Гора“ откри злоупотреби со дистрибуцијата на огревното дрво

Постапувајќи по оперативата акција Гора од страна на Секторот за внатрешни работи Битола, утврдени се одредени злоупотреби од превозници (физички и правни лица), кои вршат транспорт на огревно дрво до крајните купувачи, со неиздавање на испратници за испорачаната дрвна маса ...

Read More »

Српскиот печат во фронтален напад против Скопје

„Братко Заев, ни заби нож во грб“, „Заев и објави војна на Србија“, „Македонските служби следеле и заплашувале српски дипломати“, „СКАНДАЛ: Македонците го прислушувале дури и Вучиќ“, се дел од денешните насловни страници на српските медиуми откако пред два дена ...

Read More »