Don't Miss
Home / Tag Archives: печатница Киро Дандаро

Tag Archives: печатница Киро Дандаро

Тргна гласачкиот материјал од Битола

Под силно полициско обезбедување денеска, рано изутрина од печатницата „Киро Дандаро” во Битола, во присуство на претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски и останатите членови на ДИК, тргна гласачкиот изборен материјал за претседателските избори до сите 80 општински изборни ...

Read More »