Don't Miss
Home / Tag Archives: Пеце Милевски

Tag Archives: Пеце Милевски

Пеце Милевски: Доста е од корумпирани политичари, на кои политиката им е бизнис

Верувам во промени, во горда Македонија!- рече Пеце Милевски кандидат за пратеник на ВМРО- ДПМНЕ на вчерашниот митинг  во Битола, што се одржа на плоштадот „Магнолија“.  -Верувам во промени, верувам во човекот кој од партијата кои многу фактори посакуваа да ...

Read More »

Пеце Милевски: Огромна благодарност до сите граѓани на Битола за големата поддршка

Нема поголема чест, нема поголемо задоволство кога во пресудните моменти заедно со народот влегуваш во битка и ја добиваш!, објави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Битола Пеце Милевски и кандидат за пратеник по вчерашените претседателски избори. -Нашата кандидатка идната претседателка на Македонија ...

Read More »