Home / Tag Archives: пензии

Tag Archives: пензии

Стопанска банка од утре ќе ги исплаќа мартовските пензии

Стопанска банка а.д. Битола ги известува своите почитувани клиенти/пензионери дека исплатата на пензиите за овој месец ќе започне на 25.03 со тоа што во периодот од 25.03 до 27.03 сите пензионери кои ја добиваат пензијата во Стопанска банка а.д. Битола ќе ...

Read More »