Home / Tag Archives: пензионери

Tag Archives: пензионери

Отворен нов клуб на пензионери во Битола

                                      Во присуство на голем број пензионери, вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска,претседателката на Сојузот на пензионери на Македонија  Станка Трајкова, градоначалниците на Битола и Новаци, Наташа Петровска и Љубе Кузмановски, денеска во Битола  беше свечено отворен нов клуб ...

Read More »

Антонио Милошоски: Зголемени пензии за 10.25 %, бањска рекреација и рекреативни туристички викенди за пензионерите

Зголемување на пензиите за 10.25 %, дополнителна  програма за бањска рекреација на пензионерите која ќе важи за 22.000 пензионери  и рекреативни туристички викенди за 15.000 пензионери  е предвидено во  програмата „РЕАЛНО” на ВМРО-ДПМНЕ, најави денеска во Битола,  Антонио Милошоски,  носител ...

Read More »