Don't Miss
Home / Tag Archives: пензионирање

Tag Archives: пензионирање

Нов закон за пензионирање во Македонија: Жените на 59 -мажите на 61 година во пензија

Жените да може предвреме да се пензионираат на 59, а мажите на 61 година, а трошокот за надоместокот што ќе го добиваат три години додека да добијат статус на пензионери да падне на товар на работодавците, пишува “Дневник“. Вакви законски ...

Read More »