Home / Tag Archives: петиција

Tag Archives: петиција

Битолчани и преку петиција бараат чист воздух

После огромната поддршка на “Фејсбук” групата со наслов “Битола сака чист воздух” која брои над 7 илјади поддржувачи, битолчани масовно се потпишуваат и на он лајн петицијата која е отворена за таа намена. – Повод за формирањето на истата, се ...

Read More »