Home / Tag Archives: петпк

Tag Archives: петпк

Опасни игри со минатото и иднината

                                      Во петокот, на 2 август, Република (Северна) Македонија   го прослави својот  прв Илинден.           На 2 август, се навршија  точно 116 години од  денот кога Македонскиот народ, заедно со останатите народи  кои живеаја на  овие простори се ...

Read More »