Don't Miss
Home / Tag Archives: Петров

Tag Archives: Петров

Отфрлена иницијативата на Тодор Петров за организирање нов Референдум

Собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците денеска расправаше и едногласно одлучи да ја отфли иницијативата за собирање најмалку 150.000 избирачи за распишување дополнителен референдум поднесена од Тодор Петров. Со Граѓанската иницијатива поткрепена со потписи од 157 граѓани ...

Read More »

СДСМ води во 37 општини

Според првичните резултати што ги објави Државната изборна комисија на својата веб страница, кандидатите за градоначалници на СДСМ водат во 37 општини, на ВМРО-ДПМНЕ во 15 општини, а на ДУИ во четири. По преборени 14,22 отсто од гласовите, во Битола ...

Read More »