Home / Tag Archives: пицерија.вила

Tag Archives: пицерија.вила

Се одржа новогодишен хуманитарен базар

                   Во организација на здружението “ Златно перо “ во саботата во Битола, поточно во хотелот  “Епинал”се одржа „Новогодишен хуманитарен базар”. На новогодишниот базар голем број приватници, меѓу кои пицеријата “ Шведскиот “, вила “ Диово “,” Ракотворби”,  “ СН ...

Read More »