Home / Tag Archives: Пипилевски

Tag Archives: Пипилевски

Оставка на директорот на ОУ “ Крсте Мисирков “

                                       Директорот на ОУ „Крсте Петков Мисирков” од Бистрица, Димитар Пипилевски преку писмо до медиумите соопшти дека поднесува оставка на својата функција. Според наводите во писмот  Пипилевски оставката ја пдонесува  заради тоа сто чувствува морална и етичка обврска оти ...

Read More »