Don't Miss
Home / Tag Archives: пишување

Tag Archives: пишување

МКЦ Битола организираше изложба на фанзини

Во рамките на проектот Урбана Агенда во саботата на 11 мај МКЦ-Битола ја организираше Изложбата на фанзини од работилницата за креативно пишување за млади. Беа претставени крајните продукти од работилницата кЛИК, сЛИК – сподели кирилица под менторство на Марија Бошковска ...

Read More »