Home / Tag Archives: писменост

Tag Archives: писменост

Поголема финансиска писменост за здрава финансиска иднина-СН Осигурителен Брокер започна проект за финансиска писменост кај младите

Најдобрата инвестиција е инвестицијата во себеси, додека пак менаџирањето со финансиите е многу важна вештина која секој возрасен човек треба да ја знае и да ја совлада што порано во животот. Ова беше главната порака споделена со студенти од Битолскиот ...

Read More »