Home / Tag Archives: плаќање

Tag Archives: плаќање

Битолчани ослободени од плаќање автобуски превоз

                                             Во деновиве кога воздухот во Битола енормно ќе биде загаден, како што тоа  е во последните денови,  автобуските превозници нема да наплаќаат билети за граѓаните и тие  ќе се возат бесплатно.           Превозот ќе го ...

Read More »

Груевски објави нова мерка за плаќање на заостанатите придонеси на рати и со попусти

Можност за плаќање на неплатените придонеси за пензиско и инвалидско осигурување на рати, најмногу до 24 месеци и ослободување од камата доколку се платат заостанатите придонеси за пензиско и инвалидско осигурување, најави денеска од Охрид премиерот и лидер на ВМРО ...

Read More »