Don't Miss
Home / Tag Archives: план за жиот

Tag Archives: план за жиот

Васко Ковачевски: Повеќе пари за секое семејство

Владата која по 11 декември ќе ја формира СДСМ со своите коалициони партнери , покрај тоа што ќе ги заштити граѓаните од суровата казнена политика, која цели 10 години ја спроведува ВМРО-ДПМНЕ ќе обезбеди и повеќе пари за секое смејство. ...

Read More »