Don't Miss
Home / Tag Archives: Планинарски дом

Tag Archives: Планинарски дом

Планинарскиот дом „Копанки“ на Пелистер и за овие избори на политичките скијачки патеки

Како и во претходните изборни циклуси, така и пред овие претседателски и парламентарни избори, во Битола, повторно е актуелна реконструкцијата на „Копанки“ култниот планинарски дом на Пелистер кој целосно изгоре во страотен пожар во 2013 година. За „Копанки“ по којзнае ...

Read More »