Home / Tag Archives: плоштади

Tag Archives: плоштади

Концерт „Рок симфонија“ на Битолскиот камерен оркестар

Камерниот оркестар на Битола во неколку македонски градови ќе одржи серијал летни концерти со наслов „Рок симфонија“. Од Битолскиот Центар за култура информираат дека првиот концерт ќе се одржи вечер на ракометното игралиште, а потоа следуваат настапи на плоштадите во ...

Read More »