Home / Tag Archives: Плус

Tag Archives: Плус

Од Битола се може

Од Битола се може – Инвеститорите чекаат на вашите идеи. АПЛИЦИРАЈТЕ! Рокот е до 15 Јануари 2019. Од Битола се може за неполни две недели побуди интерес кај потенцијалните инвеститори. Интерактивната и динамична панел дискусија под наслов “Од Битола се ...

Read More »