Don't Miss
Home / Tag Archives: побарување

Tag Archives: побарување

Наместо првичните 500.000 евра, Груевски од Заев бара 50 илјади евра оштета

Наместо првичното барање за оштета во износ од 500.000 евра, одбраната на премиерот Никола Груевски, предовдена од адвокатот Никола Додовски, денеска во судот побара отштета за својот клиент од 50.000 евра. Во тужбата што ја поведе против лидерот на СДСМ, ...

Read More »