Home / Tag Archives: почнува

Tag Archives: почнува

“Транспортер“ почнува од почеток

Денеска во Скопскиот основен суд во Скопје продолжи судењето на обвинетите во случајот со “ бесплатниот превоз’ “ Транспортер“ Но иако на денешното судење требаше да бидат читани над 2.000 докази, судењето по неколку часа судење е прекинато и поради ...

Read More »