Don't Miss
Home / Tag Archives: подароци

Tag Archives: подароци

Обама како Дедо Мраз дели подароци на болни дечиња

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама облечен како Дедо Мраз однесе подароци во детската болница во Вашингтон. – Имав прилика да разговарам со некои од дечињата и нивните семејства. Јас како татко на две ќерки можам да замислам како е ...

Read More »

Новогодишни пакетчиња за дечиња, штитеници во повеќе институции

По повод Новогодишните и Божикните празници, градоначалникот на општина Битола, д-р Владимир Талески им подари новогодишни ќесички на штитениците од Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор и глас, заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух „Кочо ...

Read More »