Home / Tag Archives: поддржувачи

Tag Archives: поддржувачи

Со гас маски против загадувањето во Битола

Поддржувачите на акцијата која веќе неколку дена се води на “Фејсбук “ Сакаме чист воздух во Битола “ денеска излегоа во јавноста со заштитниот знак на човечка глава со гас маска. Сите поддржувачи на оваа акција на своите “Фејсбук“  профили ...

Read More »