Home / Tag Archives: подвижен

Tag Archives: подвижен

Едукација на шеесетина деца од пет села во Новаци

Во рамките на проектот “Растеме и учиме заедно“  во општината Новаци во вкупно пет  рурални села се изведува едукативна настава. Овој проект, покрај со средства на Општината Новаци е финансиран и со средства на УНДП, како и Министерството за труд ...

Read More »