Home / Tag Archives: поединци

Tag Archives: поединци

Занаетчиите и трговците поединци ослободени од плаќање фирмарина во Битола

                                   Занаетчиите и трговците поединци кои се најпогодени од коронавирусот во оваа година ќе бидат ослободени од плаќање на фирмирана.             Ова е една од  сет мерките, кои денеска ги соопшти општината Битола како помош за  занаетчиите и трговците ...

Read More »