Home / Tag Archives: поети

Tag Archives: поети

Се одржа петтиот поетски караван „Почувствувај ја Македонија” во Паралово

Во организација на Друштвото на писателите на Македонија и младинската организација „Почувствувај ја Македонија” во соработка со општина Новаци и Културно иновативниот клуб, во неделата се одржаа петтиот поетски караван од проектот „Почувствувај ја Македонија со шестото сетило – срцето”. ...

Read More »