Home / Tag Archives: полициски

Tag Archives: полициски

Од утре полицискиот час ќе почнува од 19 часот

Владата на Република Северна Македонија на денешната 45-та седница донесе одлуки поврзани со справувањето со коронавирусот кои важат од утре, четврток, 23-ти април, а се однесуваат на намалување рестрикциите на движењето и на зголемување за заштитата на граѓаните.Согласно овие одлуки, ...

Read More »