Don't Miss
Home / Tag Archives: политички партии

Tag Archives: политички партии

До 31 август треба да се создадат услови за избори

Политичките партии ги очекува жешко работно лето, со оглед на тоа што со вчерашниот договор е утврдено до 31 август да се исполнат сите услови за одржување избори. Тогаш лидерите повторно ќе се сретнат и ќе ја дадат својата оцена. ...

Read More »

Вартоломејски ноќи во Битола

Битолчани се во шок. За само два дена дури шест патнички возила се опожарени во Битола. По завчерашното опожарување на двете патнички возила, на активисти на СДСМ, и денеска рано изутрина на паркинг- просторот наспроти Техничкото училиште “Ѓорги Наумов“  беа ...

Read More »