Home / Tag Archives: полнач

Tag Archives: полнач

Поставен првиот полнач за електрични возила

                                       Во иднина сопствениците на електрични возила во Битола, кои ги има во сосема мал број, ќе  можат своите патнички  возила да ги полнат со струја на засега единствениот полнач со електрични возила, кој  е лоциран во паркинг просторот ...

Read More »