Home / Tag Archives: полски

Tag Archives: полски

Започна санирањето на полските патишта во општина Новаци

  Започна санирањето на полските патишта на територијата на општина Новаци кои не беа реализирани согласно програмата за реконструкција и одржување на полски патишта на територијата на оваа локална самоуправа за  2015 година. -Со подобрувањето на временските услови започнавме со ...

Read More »